lunes, 7 de febrero de 2011

perfum entregat

vam col·locar les últimes pedres amb en javi, últims retocs i aquí estan les fotos de la peça acabada.
el dijous vam anar amb en josep maria a fer-li fotos - moltes gracies josepma -, i no us podeu fer a la idea del que va canviar la peça al posar-li els farcellets de plantes aromàtiques,
no és un simple detall d’atretzo, les plantes ajuden a marcar la funció de separador d'espais, fent d'aquesta separació una suau transició, molt més harmoniosa.
també gracies a aquetes aromàtiques, s'afluixa la rigidesa de les línees i angles de l’estructura superior.
parlant en termes de funcionalitat, no caldrà encendre la bomba de calor instal·lada a la casa.En 20 min. de foc encès, tota la sala i la cuina s'havien escalfat i això sense utilitzar la ventilació forçada que porta integrat el cassette insert.
i en aquest temps les aromàtiques, ajudades per la corrent ascendent càlida provocada pel foc, havien mesclat els seus perfums d'una manera especialment subtil per tota la sala, com acompanyants de la sensació d'escalfor, reafirmant la sensació de benestar i aportant matisos importants.

jo m'imagino al viatjant ( sempre a formentera arribes després d'un llarg viatge), arribant a casa al vespre, cansat; encén el foc i, mentre desa la maleta, obre els llums i fas les quatre accions per començar a ser conscient de l'arribada, va penetrant en ell l'escalfor de la llar i aquest perfum que probablement s'haurà convertit en una part inseparable de l’essència de la casa.

en fi, estic molt content de veure-la funcionant tal i com, una vegada, l'havia somiat.

1 comentario: